آلومینیوم کامپوزیت با کارایی بسیار متنوع

انتخاب آلومینیوم کامپوزیت یک انتخاب تخصصی
اردیبهشت 27, 1396
نگاه اجمالی به متریال کامپوزیت
اردیبهشت 27, 1396

آلومینیوم کامپوزیت با کارایی بسیار متنوع

محصولات کامپوزیت در صنعت نمای ساختمان بیشتر به شکل پانل های کامپوزیت برای پوشش بنا به کار می روند. مصارف آن معمولاً به صورت روکش دیوار، بام و جاذب های حرارتی در آمده است. پانل های کامپوزیت با ضخامتی از ۱ تا ۶ میلیمتر در دسترس هستند. کامپوزیت میتواند با روش دیوارحاجب یا قاب کلیپس به نمای ساختمان متصل شود.

آلومینیوم کامپوزیت

آلومینیوم فلزی با کارایی بسیار متنوع است و در بسیاری از ابعاد زندگی ما نفوذ کرده، از هواپیما گرفته تا اتومبیل، از کابل برق تا فویل آلومینیومی. آلومینیوم میتواند به قالب هزاران کاربرد درآید و اخیراً به علا شکل پذیری بالا و قابلیت هایش به خدمت ساخت و ساز ساختمان درآمده است.

واژه کامپوزیت به معنای ترکیب چند متریال است که معمولا به صورت لایه های مختلف به هم چسبیده هستند ولی آلومینیوم کامپوزیت چنان پرکاربرد بوده است که گاهی تنها از واژه کامپوزیت برای توصیف آن استفاده میشود.

ورق آلومینیوم کامپوزیت در حقیقت ترکیب لایه ای متریالهایی نظیر پلاستیک فشرده و یک لایه نازک چند میلیمتری از فلز آلومینیوم است .

رنگ ورقهای آلومینیوم کامپوزیت عموما به صورت آنادایز اجرا میشود و دارای طیف وسیعی از رنگها برای براورده کردن نیاز مشتری است.

ظاهر

پانل های کامپوزیت آلومینیوم با رنگ آمیزی یک دست در طیف گسترده ایی از رنگ بندی و بافت های متنوع موجود است. از مزایای ظاهری کامپوزیت آلومینیوم ظاهر یکدست بدون اعوجاج است.

ساختار

پانل های کامپوزیت آلومینیوم متشکل از سه بخش هستند. بخش رویی متشکل از یک لایه آلومینیوم حرارت دیده و لعاب دار، بخش میانی پلی ایتلن فشرده و بخش زیرین آلومینیوم فشرده میباشد.

نمای آلومینیوم کامپوزیت

محصولات کامپوزیت در صنعت نمای ساختمان بیشتر به شکل پانل های کامپوزیت برای پوشش بنا به کار می روند. مصارف آن معمولاً به صورت روکش دیوار، بام و جاذب های حرارتی در آمده است. پانل های کامپوزیت با ضخامتی از ۱ تا ۶ میلیمتر در دسترس هستند. کامپوزیت میتواند با روش دیوار حاجب یا قاب کلیپس به نمای ساختمان متصل شود.

اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت نیازمند یک زیرسازی است که معمولا از جنس آهن است ، قوطی های آهن در جهت عمود برراستای ورق کامپوزیت نهایی نما اجرا میشوند و ورقهای کامپوزیت بر روی آن پیچ و پرچ میشوند .

نمای آلومینیوم کامپوزیت معمولا در ترکیب با شیشه ظاهر جالبی دارد و بیشتر در فضاهای اداری و تجاری از این شیوه نمای ساختمان استفاده میشود.

طراحی نمای کامپوزیت

طراحی نمای کامپوزیت سه بعدی با پیشنهاد کارفرما و نظر آرشیتکت با توجه به وضعیت ظاهری موجود و با توجه به قابلیتهای ورق کامپوزیت و شیشه ساختمان انجام می پذیرد

وضعیت موجود ساختمان که قرار است بطور کلی یا بخشی از آن با نمای کامپوزیت پوشیده شود با استفاده از دوربین های پیشرفته برداشت و اطلاعات آن به صورت فایل سه بعدی ترسیم و در اختیار آتلیه طراحی قرار می گیرد .بدین صورت وضعیت واقعی موجود ساختمان براساس مختصات تهیه و کلیه المانهای موجود شناسه گذاری می گردد تا نمای کامپوزیت تایید شده عاری از هرگونه ایراد فنی مهندسی اجرا شود.