تولید ورق با رنگ سال 2021
تولید ورق های آلومینیوم کامپوزیت با رنگ سال 2021
بهمن 27, 1399
خانه های پیش ساخته با ورق کامپوزیت
تاثیر ورق آلومینیوم کامپوزیت بر ساخت خانه های پیش ساخته
بهمن 27, 1399
تولید ورق با رنگ سال 2021
تولید ورق های آلومینیوم کامپوزیت با رنگ سال 2021
بهمن 27, 1399
خانه های پیش ساخته با ورق کامپوزیت
تاثیر ورق آلومینیوم کامپوزیت بر ساخت خانه های پیش ساخته
بهمن 27, 1399
ورق کامپوزیت سفید

ورق کامپوزیت سفید

مزایای مواد کامپوزیتی:

مهم‌ترین مزیت مواد کامپوزیتی آن است که با توجه به نیازها، می‌توان خواص آن‌ها را کنترل کرد. به‌طور کلی مواد کامپوزیتی دارای مزایای زیر هستند:

  • مقاومت مکانیکی بالا نسبت به وزن
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی
  • خصوصیات خستگی عالی نسبت به فلزات
  • خواص عایق حرارتی خوب
  • به دلیل صلبیت بیشتر، تحت یک بارگذاری معین، خیز کمتری (بعضاً ده‌ها برابر کمتر) نسبت به فلزات دارند
  • استحکام بالا
  • نسبت حجم به وزن کم
  • سبک بودن پاهی تا چندین برابر مستحکم تر از فولاد با وزنی با چندین برابر کمتر
  • هزینه کمتر و صرفه‌جویی اقتصادی

طراحی، مشاوره، فروش و اجرای انواع نمای کامپوزیت

 

نمای آلومینیوم کامپوزیت
امروزه نمای آلومینیوم کامپوزیت با توجه به سبک بودن ورق آلومینیوم کامپوزیت و وزن اجرایی نسبتاً پایین آن در مقابله با نمای سنگ و شیشه و همچنین قابلیت شکل گیری بالا و استحکام و زیبایی بالا بدون محدودیت رنگ و ابعاد در اجرا و در نهایت تأمین نظر کارفرما در کنار کلیه متریال های ترکیبی مدرن امروزی در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

ورق های کامپوزیت دارای قابلیت های زیر می باشد:
۱- سبکی وزن: ورق های کامپوزیت دارای وزن کمی حدود18 الی 20 کیلوگرم در هر مترمربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد. با بررسی های بعمل آمده نمای کامپوزیت آلومینیوم حدود ۹۰% سبک تر از سنگ گرانیت، ۸۵% سبک تر از سیمان، ۷۵% سبک تر از شیشه و ۵۰% سبک تر از ورق معمولی است.( کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد )

۲- خواص آکوستیک: فضای خالی پشت ورق های کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک می شود. بعنوان مثال وقتی از یک ورق کامپوزیت در یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده می شود خاصیت عایق بودن صوت آن ۲ برابر می شود.
۳- شکل پذیری: بوسیله ابزار زوایای مختلف با لبه تیز تا ۱۳۵ درجه را می توان با این ورقها ایجاد کرد در حالیکه برای مصالح رایج دیگر فاقد سیمان، سنگ و شیشه این امر امکان پذیر نمی باشد.
۴- تنوع رنگ: با توجه به وجود تنوع رنگ ورق ها طراحان می توانند از رنگ های بسیار متنوع و مختلف از جمله رنگ های متالیک در طرحهای خود استفاده کنند. برای رنگ کردن پانل ها از سیستمهای بسیار پیشرفته و با کیفیت بالا استفاده شده است تا رنگ مورد نظر بالاترین کیفیت و بهینه ترین مقاومت را در برابر شرایط نامساعد جوی و آلودگی های صنعتی داشته باشد. این خواص به وسیله پوشش های فلورایدی یا PVDF تأمین شده اند.
۵- مقاومت در برابر آتش سوزی: از لحاظ مقاومت در برابر آتش سوزی این مصالح در بسیاری از کشورها بعنوان مصالح ضد احتراق شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد و پس از آتش سوزی نیز برای محیط زیست آلودگی ایجاد نمی کند .
۶- عملکرد غیر یکپارچه در زلزله: با توجه به اینکه این ورق ها بصورت ثابت به نمای ساختمان متصل نمی شوند، هنگام وقوع زلزله ورق ها در جای خود حرکت کرده و امکان فرو ریختن آن به حدأقل می رسد.
۷- امکان آب بندی نما: از ویژگی های نمای کامپوزیت، امکان آب بندی آن می باشد به گونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته باشد و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند. همچنین این ورق ها در مقابل خوردگی ناشی از آب و هوا و باران های اسیدی کاملاً مقاوم است و عوامل جوی هیچگونه تأثیری به زیبائی و کیفیت نما نخواهد داشت.
۸- بی نیازی به شستشو: از دیگر ویژگی های این ورق ها تمیز ماندن آن است. دلیل این امر نوع رنگ مصرفی است که در اثر جریان هوا الکتریسیته ساکن در ورق ایجاد نمی شود که گرد و غبار معلق در هوا جذب نشده لذا سطح آن تمیز مانده و هرگونه گرد و غبار احتمالی نیز با اولین باران از روی سطح کاملاً شسته می شود.
۹- قابلیت تعویض پانل ها: در صورت بروز هرگونه مشکل در یکی از پانل ها به دلایل مختلف، این قابلیت وجود دارد که بتوان بدون خرابی کل نما تنها پانل آسیب دیده را عوض کرده و یک پانل نو جایگزین آن کرد.
ضخامت ورق های آلومینیومی از ۰٫۳ میلیمتر تا ۰٫۸ میلیمتر متغیر بوده و اندازه هر شیت ۱٫۲۵ * ۳٫۲۰ متر میباشد . این ورق ها در طرح ها و رال های رنگی متفاوت عرضه می شود